Hoe kan ik mijn adresboek/contactpersonen in de webmail exporteren?

Het is mogelijk om contactpersonen/adressenboek die in jouw webmail staan, te exporteren. Ga naar webmail.kabelnoord.nl en log in op je webmail met je Kabelnoord e-mailadres en wachtwoord.

Exporteren van Contactpersonen:

1. Klik op Contactpersonen (rechtsboven).
  2. Aan de linkerkant zie je verschillende groepen. Kies Persoonlijk Adresboek.
  3. Klik op Exporteren (linksboven). Het bestand wordt nu gedownload als VCF-bestand en wordt geplaatst in de map Downloads op je computer.