Hoe kan ik mijn adresboek/contactpersonen importeren in mijn webmail?

Ga naar webmail.kabelnoord.nl en log in met jouw volledige Kabelnoord e-mailadres en wachtwoord.

Zo importeer je contactpersonen in de Kabelnoord webmailomgeving::

1. Klik op Importeren (linksboven).
  2. Er verschijnt een pop-up venster met de optie Contactpersonen importeren.
  3. Selecteer het gewenste VCF-bestand dat je wilt importeren.
  4. Klik op Importeren. De contactpersonen worden nu geïmporteerd in je Persoonlijk Adresboek.