HGTV nieuw bij Kabelnoord

HGTV nieuw bij Kabelnoord

Geplaatst op 16 september 2024

Kabelnoord biedt nu HGTV (Home & Garden Television) aan op kanaal 263, dé zender voor iedereen die houdt van interieurontwerp, tuinieren en doe-het-zelfprojecten. HGTV is wereldwijd populair dankzij de inspirerende en informatieve programma's die je helpen om van je huis een droomwoning te maken. Of je nu geïnteresseerd bent in het renoveren van je keuken, het inrichten van een gezellige woonkamer, of het creëren van een prachtige tuin, op HGTV vind je talloze ideeën en tips die je direct kunt toepassen.

Naast praktische tips biedt HGTV ook vermakelijke shows waarin ontwerpers en huiseigenaren samen aan de slag gaan om verbluffende make-overs te realiseren. Programma's zoals "Property Brothers," "Fixer Upper," en "House Hunters" nemen je mee in het proces van het vinden, verbouwen en inrichten van huizen. Dus, of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen woning of gewoon wilt genieten van boeiende woonprogramma's, stem af op kanaal 263 bij Kabelnoord en ontdek de wereld van HGTV!

Kun je HGTV niet vinden op kanaal 263?

De meeste televisies en tv-ontvangers vinden HGTV automatisch. Zie je nog geen bewegende beelden op kanaal 263? Dan is het handig om opnieuw kanalen te zoeken. Als je gebruik maakt van een Amino tv-ontvanger, laat deze dan opnieuw kanalen zoeken en start de tv-ontvanger opnieuw op. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je een uitgebreid televisiepakket?

Bekijk ons complete televisie aanbod hier. Je kan dit regelen via Mijn Kabelnoord. Natuurlijk ben je welkom bij onze klantenbalie in Dokkum of bel/whatsapp ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 0519-701701. We helpen je graag!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web