Op welke apparaten kan ik de tv-app ontvangen?

Je kan de tv-app gebruiken op smartphones en tablets. De tv-app werkt op iOS 9 (of hoger) en voor Android op de meeste apparaten met minimaal Android 6.0. Je kunt de app maximaal op drie devices (apparaten) tegelijk gebruiken.

De mogelijkheden van de app zijn ook beschikbaar via de laptop en computer. Ga hiervoor naar www.kabelnoordtv.nl , om via de browser (Chrome) te kunnen kijken dien je je net als bij gebruik van de app vooraf te registreren.

registreren