Kan ik mijn binnenhuisinstallatie (ongewijzigd) blijven gebruiken?

Kabelnoord kiest voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Heb je gekozen voor Interactieve Televisie van Kabelnoord? Dan adviseert Kabelnoord altijd een coax- en een UTP-kabel vanaf het glasvezelmodem naar jouw Interactieve TV-ontvanger. Je hebt hierbij de keuze tussen twee aparte kabels of een combikabel. In overleg met de monteur kan bepaald worden welke het meest geschikt is.

Combikabel

Ik heb al een coaxbekabeling en wil er liever geen extra kabel bij, kan dat ook?
Heb je al coaxbekabeling in huis, dan kun kiezen voor MOCA of WiFi-extra voor het IP-transport. Zowel de MOCA-set als de WiFi-extra set is verkrijgbaar bij Kabelnoord.
Kies je voor coax in combinatie met WiFi-extra dan heb je alleen een UTP-kabel nodig van de Interactieve TV-ontvanger naar een WiFi-extra punt.

Ik heb al een UTP-bekabeling in huis en wil er liever geen coaxkabel bij, kan dat ook?
Met een UTP-bekabeling kun je Digitale TV ontvangen. Gebruik je dit in combinatie met WiFi-extra voor het IP-transport, dan kun je de Interactieve TV-ontvanger gebruiken, maar dit is niet een ideale oplossing. Deze optie is gevoelig voor storingen.

Kortom, voor de Interactieve TV-ontvanger heb je altijd een bekabelde verbinding nodig. Kabelnoord adviseert voor de beste beeld- en geluidskwaliteit te kiezen voor een coaxkabel en een UTP-kabel vanaf het glasvezelmodem naar je Interactieve TV-ontvanger.
Eventueel kan de monteur de vernieuwingen in de binnenhuisinstallatie voor je uitvoeren tegen de hiervoor vastgestelde tarieven. Uiteraard kun je dit zelf ook (laten) doen.